Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poručio da će nastaviti

Džihadist koji je zvjerstvom već zgrozio svijet: 'Obama, vratio sam se!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svijet je opet ostao zgrožen zvjerstvom džihadista i pogubljenjem još jednog američkog novinara, Stevena Sotloffa. Sotloff je ubijen na identičan način kao i njegov kolega James Foley, a sumnja se da ga je ubio isti džihadist.

'Jihadi John' kako su ga britanski mediji prozvali, u videu 'Druga poruka Americi', američkom se predsjedniku Baracku Obami obraća bez ikakvog poštovanja te ga proziva za brojne grijehe protiv Islamske države, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TRUMPOVA UREDBA IMAJU MJESEC DANA VREMENA Američki vojni vrh morat će izraditi novi plan za borbu protiv ISIS-a Slika nije dostupna Posljednje riječi OTKRIVENO što je rekao novinar prije nego ga je ubio Jihadi John

Kameri je pokazao i iduću žrtvu, britanskog taoca te poručio britanskoj vladi da će ga smaknuti ako 'Ujedinjeno Kraljevstvo ostane u zlom savezu Amerike protiv Islamske Države'.

'Ovo je druga poruka SAD-u': Pripadnici IS-a brutalno ubili i drugog taoca!

Evo što je maskirani džihadist rekao na snimci:

'Vratio sam se Obama i vratio sam se zbog tvoje arogantne vanjske potilitike prema Islamskog državi, zbog tvoje upornosti da nastaviš s bombardiranjima... mosulske brane, unatoč našim ozbiljnim upozorenjima.

Ti Obama, nisi ništa dobio svojim postupcima osim još jednog (mrtvog) američkog građanina.

Stoga, baš kao što tvoje rakete nastavljaju pogađati naše ljude, tako će naš nož rezati vratove tvojih ljudi.

Koristimo ovu priliku kako bi upozorili vlade koje uđu u ovaj zli savez s Amerikom protiv Islamske države da odstupe i puste naše ljude na miru'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene