Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepoznao je po odjeći

Dva puta spašavao život pacijentici pa kasnije otkrio da mu je to supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo je nevjerojatno da liječnik dva puta u različitim prilikama spašava život istoj osobi. Još je manje vjerojatno da to bude njegova supruga.

Liječnik Tim Delgado dva je puta spašavao život svojoj supruzi Alison, piše Daily Mail. Prvi put se to dogodilo kada je Tim pozvan u malenu bolnicu u Cincinnatiju gdje se dogodila teška teška prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena žena i nalazi se u kritičnom stanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život Problemi u zdravstvu - 5 Kriza u zdravstvu Ministar spominje mjere i modele, ali pacijenti su zabrinuti: "Moje liječnice tri godine neće biti, pročitao sam na vratima ambulante"

U jedinici intenzivne skrbi dočekala ga je mlada žena u komi, smrskane čeljusti, slomljene ključne kosti i krvarenja u mozgu. Tim je zaključio da žena ima najveće šanse da preživi ako ju prebace helikopterom u bolnicu udaljenu 15 kilometara.

Tijekom vožnje helikopterom, liječnik Tim je vidio da pacijentica nosi odijelo na kojem piše 'Team Hungry', isto kakvo ima njegova supruga. Malo je bolje pogledao pacijenticu koja je imala brojne ozljede te shvatio da je to njegova supruga. Nakon 15 dana i nakon 12 operacija Alison se probudila iz kome. Tvrdila je da se ničega od dana nesreće niti dva tjedna prije toga.

Spasio joj život u spavaćoj sobi

Drugi je put Tim spasio suprugu u vlastitoj spavaćoj sobi. Nakon što su legli u krevet, Alison je pukla aneurizma mozga. Kako se ne bi ugušila, suprug joj je bio prisiljen napraviti traheotomiju bez anestezije. 'Oprosti draga', šapnuo joj je te razrezao grlo i u njega gurnuo cijev i tako joj još jednom spasio život.

Alison se nakon tri mjeseca dobro oporavlja od nesreće, iako još uvijek osjeća posljedice. 'U zavjetima smo si obećali da ćemo uvijek biti tim', rekao je Tim.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene