Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema dojava o mrtvima

Dva jaka potresa u Afganistan, u ruševinama zarobljeno 70 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 70 ljudi zarobljeno je u ruševinama kuća nakon dva jaka potresa koja su danas pogodila sjeverni, planinski dio Afganistana, izazvavši i odrone zemljišta

Najviše je štete pretrpilo selo selo Baghlan, a zarobljeni u urušenim zemljanim kućama su iz sela Dara Azra, objasnio je lokalni dužnosnik Asadulah Shirzad.

'U to se područje uputila ekipa za spašavanje. Za sada nemamo dojava o mrtvima ili ozlijeđenima', dodao je. Srušeno je 20-ak kuća, a među nestalima su uglavnom žene i djeca.

Pročitajte i ovo Potres na Tajvanu Iznad 6,0 prema Richteru Nema mira: Niz snažnih potresa i podrhtavanja pogodilo Tajvan Ilustracija Niz naknadnih udara Snažan potres na granici Kine i Kirgistana: Ima ozlijeđenih, oštećeni su kuće i vlakovi

>> Ne ubijaju potresi, ubijaju zgrade!

Prvi potres u području Hindukuša bio je jačine 5,4, a drugi 5,7, s epicentrom potresa 174 kilometra sjeverno od Kabula, priopćio je Američki geološki institut. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene