Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan student ispričao je bostonskim medijima kako je osumnjičenog za napad na Boston dva dana nakon eksplozija vidio na jednoj zabavi.


Osumnjičeni za postavljanje bombi na bostonskom maratonu Džohar Carnajev, navodno je dva dana nakon eksplozije partijao s prijateljima. Taj dan proveo je kao i svaki prosječni student, otišao je u teretanu, potom odspavao u sobi da bi navečer s prijateljima s kojima igra nogomet otišao na zabavu, piše Boston Globe. 'Bio je prilično opušten', rekao je student koji je bio s njim na zabavi.

>> 'Mojim sinovima je podmetnuto! Kukavički su mi ubili sina!'

Vezani članci Slika nije dostupna Bostonski bombaš svima se smijao, a potom ispričao: 'Žao mi je zbog života koje sam uzeo' Slika nije dostupna 'Slomili' se da za njega dobiju smrtnu kaznu, ali obitelji žrtava su nezadovoljne

Nakon što se doznalo da je osumnjičenik za napade student Sveučilišta u Massachusettsu kampus je blokiran i stavljen pod poseban nadzor. U to vrijeme na televiziji se 'vrtjela' slika osumnjičenika za kojim policija traga.

Džoharovi prijatelji pomislili su kako osumnjičenik liči pomalo na njega. 'Šalili smo se na foru - to bi mogao bi Džohar. Ali tada smo rekli da nema šanse da je to on. Džohar? Nikada', rekli su njegovi prijatelji.

Oni koji ga poznaju kažu kako je Džohar bio društven i prilično omiljen na kampusu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook