Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj u šoku

'Mojim sinovima je podmetnuto! Kukavički su mi ubili sina!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj braće Carnajev ne vjeruje da su upravo oni odgovorni za bombaške napade u Bostonu. Njihov otac smatra da im je podmetnuto.

Prijatelji i obitelj Tamarlana i Džohara Carnajeva kažu kako nisu pokazivali nikakve znakove radikalizma u SAD-u. Njihov otac živi u južnoj ruskoj pokrajini Dagestanu i kaže kako ne vjeruje da su za bombaški napad na Boston odgovorni njegovi sinovi.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na pressici čelnika SDP-a Peđe Grbina - 15 gađa poziciju premijera Pljušte reakcije na Milanovićevu kandidaturu: "Nakon njegove kandidature više ništa neće biti isto..." ANKETA Za koga ćete glasati na izborima nema čekanja Burne reakcije na Milanovićevu šok-objavu: Je li ovo razlog da su izbori u sredini tjedna? "Teško će HDZ dovlačiti..."

>> VIDEO Snimke obračuna policije i osumnjičenog za bombaški napad

'Jasno je da im je netko podmetnuo. Ne znam točno tko, ali netko jest. I kukavički su ubili mog sina', rekao je novinarima Anzor Carnajev. 'Bojim se za svog drugog sina, i njega bi mogli ubiti negdje i samo reći - imao je oružje. Pa, zaboga, gdje djeca mogu nabaviti oružje? Trebali bi ga privesti živog. Živog. I onda bi pravosuđe trebalo vidjeti tkop je kriv', rekao je Anzor Carnajev prije no što je primio vijest o uhićenju i ranjavanju svog mlađeg sina.

>> Nakon razmjene vatre teško ranjen i uhićen drugi osumnjičeni za napad u Bostonu

Optužbe na račun svojih nećaka kometirala je i njihova teta Maret Carnajeva iz Kanade. Ona je rekla kako je ovo za nju bila šokantna vijest i kako FBI i policija nemaju nikakve dokaze protiv njenih nećaka. 'Nikada neću optužiti svoje nećake bez dokaza. Dokazi prvo jer ne radi se o maloj stvari, govorimo o troje mrtvih ljudi i više od stotinu ozlijeđenih i ja ne vjerujem da bi naši dečki to napravili', rekla je teta osumnjičenih i dodala kako njen stariji nećak Tamerlan nije bio predani musliman no kako se prije godinu dana počeo moliti pet puta na dan. 'Ne vidim u tome ništa loše. Bolje da molio nego da je pušio i drogirao se', rekla je Maret.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene