Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanska javnost podržala odluku

Doživotna kazna za ubojstvo glumca iz Harryja Pottera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 22-godišnji mladić osuđen je danas na doživotni zatvor zbog ubojstva Roba Knoxa, 18-godišnjeg britanskog glumca koji glumi u šestom nastavku filma o Harryju Potteru, 'Harry Potter i princ miješane krvi'.

Karl Bishop, otprije poznat policiji, napao je prošlog svibnja Knoxa i njegove prijatelje kad su izlazili iz jednog bara u jugoistočnoj londonskoj četvrti Sidcup. Glumac je u stvari pritrčao u pomoć svom 17-godišnjem bratu Jamieu kojeg je Bishop verbalno napao i pritom 'zaradio' pet ubodnih rana nožem. U tom incidentu Bishop je uspio ozlijediti četvero Knoxovih prijatelja.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović Jako burno Srpski glumac koji je priveden sa splitske plaže otkrio što se događalo: Kažnjen je s 500 eura Vuk Kostić "Svašta se tu radilo" VIDEO Poznati srpski glumac šokirao izjavom: "Stavio bih Berlinski zid između Hrvata i Srba, da se više ne sretnemo"

Tužitelj Brian Altman je Bishopa optužio da je 'nosio noževe kao što drugi u džepu nose kemijsku olovku'. Osuđeni je, naime, bio naoružan dvama noževima.

Britanska javnost bila je šokirana tim događajem, a u Londonu su se zaredala okrutna ubojstva hladnim oružjem. Knox je u šestom nastavku Harryja Pottera igrao ulogu učenika Marcusa Belbyja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene