Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što to radi Donald Trump?

Svi se pitaju što je ''covfefe''

Američki predsjednik Donald Trump na Twitteru je objavio nesuvisli post. Zbog riječi koja ne postoji u engleskom rječniku, a koju je objavio u postu, korisnici interneta zbijaju urnebesne šale na njegov račun.

Intrenet je poplavila riječ ''covfefe'' koju je na svom Twitteru objavio Trump. Mnoge je zabrinulo i to da čak i nekoliko sati nakon objave i nakon reakcije javnosti, nesuvisli post još uvijek nije izbrisan.

Pročitajte i ovo U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina? Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok

''Unatoč konstanto negativnomnovinstvu covfefe'', napisao je  Trump na Twitteru.

 

''Covfefe'' je dobio i svoj Twitter account. Tviteraši su se našalili pa su čak napisali i da bi ''covfefe'' prevedeno s ruskog moglo značiti ''dajem ostavku''. A među memeima koji kruže intrenetom zahvaljujući novoj riječi, našla je i fotografija hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović s Trumpom.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene