Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dodik je sudjelovao na javnoj tribini. Vrijeđao je i psovao, a u tome ga nije spriječila ni činjenica da u publici ima i djece.


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u Sarajevu je sudjelovao na javnoj tribini 'Aktuelna političko-ekonomska situacija u Republici Srpskoj', a priliku je iskoristio da napadne sve koji se usude drugačije misliti i raditi, piše Dnevni Avaz.

Vezani članci Aleksandar Vučić Srbija i Republika Srpska gradit će memorijalni kompleks za žrtve Jasenovca Draško Stanivuković Podržao Pravdu za Davida, tukao ga ministar u Skupštini: Tko je mladić zbog kojeg je Dodik obustavio pomoć Banjoj Luci

Novinari BN-a napustili su skup nakon Dodikove provokacije.

Banjalučka policija pretresla kuću autora Facebook stranice 'Rušimo Dodika'

'Došao sam vam reći da BN televizija laže i da ih ne slušate', rekao je na početku javne tribine Dodik koji je poručio i da Vlada Republike Srpske ne treba novac MMF-a jer novac stižu iz Rusije. Obećao je da će u idućih desetak dana biti novaca za sve.

Milorad Dodik: Cilj Republike Srpske je samostalnost

Za uništavanje Republike Srpske optužio je oporbu jer je, dok je bila na vlasti, RS predala OHR-u. Njegovim dolaskom se, rekao je Dodik, sve promijenilo.

'Ja sam rekao OHR-u je..te se. Sad sam ja glavni Baja u Srpskoj', rekao je okupljenima, među kojima je bilo žena i djece.

'Samo politika SNSD-a može sačuvati RS i vrlo brzo od nje napraviti nezavisnu državu. Politika opozicije, politika dodvoravanja će uništiti Srpsku za 6 mjeseci', zaključio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook