Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vikao i vrijeđao

Dodik na tribini: 'Ja sam rekao OHR-u je..te se. Sad sam ja glavni Baja u Srpskoj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dodik je sudjelovao na javnoj tribini. Vrijeđao je i psovao, a u tome ga nije spriječila ni činjenica da u publici ima i djece.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u Sarajevu je sudjelovao na javnoj tribini 'Aktuelna političko-ekonomska situacija u Republici Srpskoj', a priliku je iskoristio da napadne sve koji se usude drugačije misliti i raditi, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Otkazana još jedna rasprava Dodik vrijeđao tužitelje i strance: "Vi niste nikakvi pravnici, već obične ništarije" Dan Republike Srpske Jasna poruka Dodiku stiglo upozorenje moćne sile: "To ne bi prošlo bez posljedica"

Novinari BN-a napustili su skup nakon Dodikove provokacije.

Banjalučka policija pretresla kuću autora Facebook stranice 'Rušimo Dodika'

'Došao sam vam reći da BN televizija laže i da ih ne slušate', rekao je na početku javne tribine Dodik koji je poručio i da Vlada Republike Srpske ne treba novac MMF-a jer novac stižu iz Rusije. Obećao je da će u idućih desetak dana biti novaca za sve.

Milorad Dodik: Cilj Republike Srpske je samostalnost

Za uništavanje Republike Srpske optužio je oporbu jer je, dok je bila na vlasti, RS predala OHR-u. Njegovim dolaskom se, rekao je Dodik, sve promijenilo.

'Ja sam rekao OHR-u je..te se. Sad sam ja glavni Baja u Srpskoj', rekao je okupljenima, među kojima je bilo žena i djece.

'Samo politika SNSD-a može sačuvati RS i vrlo brzo od nje napraviti nezavisnu državu. Politika opozicije, politika dodvoravanja će uništiti Srpsku za 6 mjeseci', zaključio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene