Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šest sati ga ispitivali

Banjalučka policija pretresla kuću autora Facebook stranice 'Rušimo Dodika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Banjalučka policija pretresla je kuću muškarca koji je napravio Facebook stranicu 'Rušimo Dodika'.

Banjalučka policija je pretresla kuću i uzela izjavu muškarca koji je napravio Facebook stranicu 'Rušimo Dodika'. Glasnogovornica CHB Banja Luka Marija Markanović tvrdi da se kuća muškarca pretresla zbog sumnje da posjeduje predmete koji potječu iz kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga te kaznenih djela protiv platnog prometa.  Pretres je izvršen na osnovi naredbe Osnovnog suda Banja Luka.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Nametnuli mu sankcije 2017. SAD upozorile Dodika: "Griješi ako misli da ćemo stajati po strani dok on provodi secesionističku agendu" Prava istospolnih parova: Ilustracija - 4 u naselju Obilićevo Tri LGBTI aktivista ozlijeđena u središtu Banjaluke u napadu nasilnika

Milorad Dodik: Cilj Republike Srpske je samostalnost

No, s druge strane, muškarac čija je kuća pretresena tvrdi da su ga tijekom šestosatnog ispitivanja u policiji uglavnom ispitivali o Facebook grupi koju je napravio te o njegovim kontaktima s predsjednikom udruženja građana 'Slobodna Republika' Nikolom Dronjkom te dodao da se radi o 'progonu neistomišljenika'.

Kako piše Klix.ba, muškarac je kazao da su policajci, kojih je bilo oko 20, prestrašili njegovu suprugu i dijete. Iz policije navode da su postupali u skladu sa zakonom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene