Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sva petorica u zatvoru

Djevojčica (13) prošla kroz pakao: Silovalo je 5 pedofila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više pedofila silovalo je 13-godišnju djevojčicu. Trenutak u kjoem jedan od pedofila odvodi djevojčicu u hotelsku sobu snimljen je i nadzornom kamerom hotela.

Samo par minuta nakon što ih je nadzorna kamera snimila, djevojčica je već bila sputana na krevetu, a Shakeal Rehman (26) ju je silovao. nakon njega na djevojčici se iživljavao i Mohahammed Shapal (22).

Pročitajte i ovo Slučajevi silovanja u Zadru, ilustracija - 1 Uhićen je Strava kod Zadra: Godinama seksualno zlostavljao djevojčicu od 11 godina - ovo nije jedini slučaj Pedofilija, ilustracija (Foto: Getty) Uhićen muškarac Horor kod Zadra: Punih pet godina silovao djevojčicu koja sada ima 11

U listopadu je sud u Velikoj Britaniji u zatvor poslao petoricu muškaraca na ukupno 27 godina zatvora zbog silovanja maloljetnice. O slučaju je za medije progovorio i policijski istražitelj Matt Fenwick, koji je djevojčicu ispitivao tijekom istrage i on ističe da djevojčica vjeruje kako je njezini silovatelji vole.

"Mi znamo da je ona žrtva, ali ona to ne zna. Ona se definitivno ne ponaša kao žrtva. Žrtve pedofila smatraju da su takve stvari uzbudljive. Druže se sa starijim muškarcima i one na sve to gledaju kao na dobar provod", rekao je Fenwick, a prenosi Daily Mirror.

Dodao je kako 13-godišnja žrtva zapravo štiti svoje silovatelje, jer ne želi upasti u nevolje te inzistira kako nije spavala s tim muškarcima.

Sve je počelo bijegom od kuće

Djevojčica je silovana u gradu Rotherhamu, nakon što je pobjegla od kuće u Sheffieldu. Rekla je da ju je pokupio taksist u South Yorkshireu te da ju je seksualno zlostavljao čak četiri puta, prije nego li ju je ostavio na autobusnoj stanici s drugim muškarcem koji ju je obećao odvesti do Leedsa, ali je završila u Bradfordu, nakon što ju je i taj muškarac zlostavljao.

U Bradfordu ju je na ulici pokupio muškarac po imenu Shaz, koji ju je odveo kući i zlostavljao. Nakon što ju je ostavio u centru grada, pojavio se Rehman u automobilu s prijateljem Shepalom. Oni su je odveli u hotel i silovali.

Djevojčica je istražiteljima rekla da je Rehman bio najgrublji od svih te da ju je gušio i smijao se čitavo vrijeme, dok je njegov prijatelj bio manje agresivan.

Forenzičari su pronašli tragove sperme najmanje četiri muške osobe na njezinom donjem rublju. Rehman je dobio zatvorsku kaznu u trajanju od 12 godina, a Shepal četiri godine. Yassen Amini (37) dobio je pet i pol godina zatvora, Usman Ali (21) dobio je tri, a Bekir Rasheed (36) dobio je četiri godine zatvora.

Djevojčica pokušava zaboraviti pakao kroz koji je prošla. "Pokušavam zaboraviti što mi se dogodilo, ali ne mogu. želim upozoriti druge", rekla je. Njezin otac smatra da će mu kćer patiti zbog toga do kraja života.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene