Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Planirao godinu dana

Dječak-ubojica: 'Bok. Upravo sam nekog izbo nožem. Molim vas, dođite po mene'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Želio je ići u zatvor ili umrijeti pa je pitao bi li ga netko u zatvoru mogao ubiti.

Dječak od 12 godina koji je nožem usmrtio tri godine mlađeg dječaka kazao je kako je to učinio zato što je želio ići u zatvor!

Učenik Jamarion Lawhorn ubio je Michaela Connora Verkerke na školskom igralištu u Kentwoodu u Michiganu, piše Daily Mirror. Mlađi je dječak zadobio četiri uboda u leđa, no uspio je pobjeći s igrališta s mlađim bratom Kameronom.

Prije nego što se srušio na kućnom pragu, bratu je navodno kazao: 'Ako mi se bilo što dogodi, nisi ti kriv. Uvijek ću te voljeti.' Umro je na putu za bolnicu.

U međuvremenu, dječak-ubojica otrčao je u najbližu kuću te upitao njezina vlasnika Glena Staceyja (34) može li posuditi njegov telefon. Nazvao je policiju.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi

Maloljetnik na smrt nožem izbo 9-godišnjaka

'Bok. Upravo sam nekog izbo nožem. Molim vas, dođite po mene. Želim umrijeti. Ne želim više živjeti na zemlji. Molim vas, dođite', prepričao je Stacey dječakove riječi.

Dijete je također kazalo kako mrzi svoj život, kako ga nitko ne voli i kako je 'popio mnogo tableta'. Policiji je kazao kako je napad planirao godinu dana. Želio je ići u zatvor ili umrijeti pa je pitao bi li ga netko u zatvoru mogao ubiti.

'Pitali smo ga zašto je to učinio i kazao je kako je želio ići u zatvor. Rekao je da uvijek radi gluposti i upada u nevolje. Zaključio je da bi ga vjerojatno osudili na smrt i dali mu injekciju', ispričao je policijski dužnosnik. Dječaku-ubojici sudit će se kao odrasloj osobi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene