Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječak Carl Segui (4) tijekom skakanja po krevetu ispao je kroz prozor s visine više od deset metara. Srećom, prošao je tek s ogrebotinom na glavi.


Ovaj 4-godišnji dječak iz Burbanka u Kaliforniji slučajno je prije dva dana pao kroz prozor s vipe od deset metara visine dok je skakao po krevetu, javljaju CBS News.

Vezani članci Plenković izbjegao pad Plenković za dlaku izbjegao pad: Nakon govora se spotaknuo, pa izgubio ravnotežu, ali nije se dao smesti Al Pacino i Meital Dohan Glumačka legenda u trenu se našla na podu, nije se odmah snašla ni njegova 39 godina mlađa djevojka

Srećom, pad je ublažio grm koji se nalazi pod prozorom i na koji je dječak pao s trećeg kata. Imao je jedino lakšu ozljedu – porezotinu na glavi koja je sanirana zavojem.

Kada su ga novinari upitali kako se osjeća sada nakon što je preživio ovaj ne tako bezopasan pad, dječak je odgovorio: 'Kao superheroj!'

>> Djevojčica (2) pala sa sedmog kata, spasio je snijeg!

Njegova je majka, kaže, u trenutku kada je vidjela da je dječak ispao kroz prozor pomislila je li joj sin živ. 'Srećom, nije ništa slomio', rekla je majka, ali nije željela odgovoriti na pitanje kako je moguće da dječak padne kroz prozor skačući po krevetu.

Unatoč padu s deset metara visine, dječak je za Noć vještica obukao kostim Batmana i u susjedstvu tražio slatkiše.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook