Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultat očevida

Dječak bez putovnice zrakoplovom doputovao iz Manchestera u Rim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak star 11 godina u Manchesteru se sam ukrcao na zrakoplov za Rim bez putovnice i karte za let pa je slučaj izazvao niz istraga, izvijestio je BBC.

Dječak je sigurnosne provjere u zračnoj luci u utorak popodne prošao pomiješavši se s drugim obiteljima a otkriven je tek tijekom leta kada su putnici postali sumnjičavi.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

>> 3-godišnji sin Jennifer Lopez pobjegao na aerodromu

Glasnogovornik manchesterske zračne luke je rekao da je više djelatnika 'suspendirano' te da je dječak prošao kontrole a da od njega nije zatražen bilo kakav dokument. Dječak je krenuo ravno prema najbližem mjestu ukrcaja, letu za Rim, a njegovo prisustvo nije zamijećeno ni prilikom prebrojavanja u samom zrakoplovu.

'Jasno je da dokumentcija nije ispravno provjerena na kontrolnim točkama ni na mjestu ukrcaja', rekao je glasnogovornik. "Dječak je ipak prošao punu sigurnosnu provjeru tako da sigurnost putnika i zrakoplova nikada nije bila ugrožena'.

Dječak je ostao u zrakoplovu nakon što je sletio na rimski aerodrom Fiumicino i vratio se istim zrakoplovom u Manchester u utorak navečer. Vjeruje se da je ranije pobjegao od kuće i vraćen je obitelji. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene