Petogodišnji Michael dobio je najbolji božićni poklon, i službeno je posvojen. A u sudnicu je pozvao sve prijatelje iz vrtića.


Svoj poseban dan Michael je htio podijeliti sa svojim prijateljima iz vrtića. Pa ih je sve pozvao u sudnicu. Prizor je to koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Michael je u svoju novu obitelj u američkom Michiganu stigao prije godinu dana, kada je i počeo proces posvajanja.

Vezani članci Tužna priča o ostavljenom dječaku u Provjerenom (Foto: Provjereno) Mama ga je napustila, a sada živi u drvenoj kućici i spava s bakom na kauču: ''Da ju vidim, zamolio bih ju da mi vrati sestru'' Kineska policija, ilustracija (Foto:AFP) Manijak uletio u vrtić i nagrizajućom tekućinom špricao djecu: Više od 50 ih je ozlijedio

"Proces posvajanja je tekao divno! Surađivali smo s katoličkim dobrotvornim ustanovama i ljudi u njima su jednostavno divni", rekao je David Eaton, Michaelov otac.

Fotografija koja prikazuje Michaela i njegove prijatelje u sudnici podijeljena je više od 100 tisuća puta na Facebooku.

Njegova je odgajateljica rekla kako su ovaj put sudske klupe bile pune djece jer su Michaelu htjeli poručiti da su uz njega ne samo u vrtiću, nego u svim životnim izazovima.

Vrtićka djeca (Foto: Dnevnik.hr)
Posvojeni dječak s obitelji (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr