Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sudnica puna djece

Prizor koji nikoga nije ostavio ravnodušnim: Petogodišnjak na službeno posvajanje pozvao sve prijatelje iz vrtića

Petogodišnji Michael dobio je najbolji božićni poklon, i službeno je posvojen. A u sudnicu je pozvao sve prijatelje iz vrtića.

Svoj poseban dan Michael je htio podijeliti sa svojim prijateljima iz vrtića. Pa ih je sve pozvao u sudnicu. Prizor je to koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Michael je u svoju novu obitelj u američkom Michiganu stigao prije godinu dana, kada je i počeo proces posvajanja.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Robert Čusek - 3 Borba za istinu Zašto Centar za socijalnu skrb nije posvojiteljima rekao istinu o zdravstvenom stanju djece? "Ne bježimo od odgovornosti, spremni smo na inspekciju" Centar zatajio bolest posvojene djece - 6 donosi Provjereno "Slučajno sam upalila TV i vidim dijete isto kao moje. Slušam tu ženu i ne mogu vjerovati!" Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka

"Proces posvajanja je tekao divno! Surađivali smo s katoličkim dobrotvornim ustanovama i ljudi u njima su jednostavno divni", rekao je David Eaton, Michaelov otac.

Fotografija koja prikazuje Michaela i njegove prijatelje u sudnici podijeljena je više od 100 tisuća puta na Facebooku.

Njegova je odgajateljica rekla kako su ovaj put sudske klupe bile pune djece jer su Michaelu htjeli poručiti da su uz njega ne samo u vrtiću, nego u svim životnim izazovima.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene