Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Peru

Devetero mrtvih u padu visećeg mosta koji vodi do škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje devet osoba je poginulo, a deseci su ozlijeđeni u ponedjeljak kada je pao viseći most u Peruu dok su na njemu bili učenici i profesori jedne škole, rekao je gradonačelnik Coracore, grada u Andama.

'Došlo je do velike nesreće, pao je viseći most koji vodi do srednje škole. Most se prepolovio i imamo veliki broj mrtvih i ozlijeđenih učenika', rekao je gradonačelnik Walter Antayhua za radio RPP. Većina ozlijeđenih je u dobi od 10 od 13 godina, a među poginulima su i dva profesora, priopćilo je ministarstvo zdravstva.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor i Europski parlament izbori 9. lipnja Ovo je goruće pitanje Europske Unije, a hrvatski kandidati za europski parlament slažu se oko jednog pitanja Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari

Most je bio dugačak 40 metara i protezao se nad kanjonom dubokim 98 metara, rekao je gradonačelnik Coracore, grada koji se nalazi 600 kilometara jugoistočno od Lime. Pedesetak ozlijeđenih prebačeno je u lokalnu bolnicu, a među njima je 14 s teškim ozljedama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene