Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Držali taoce

Detalji pljačke banke u Mostaru: ''Čim su upali, od straha smo se svi porušili''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkriveni su detalji velike drame koja se u srijedu odigrala ispred Privredne banke u Mostaru kada su tri pljačkaša ondje držala sedam taoca.

U 15:10 u banku su, u prilično prometnom dijelu Mostara, u kojoj je počela isplata mirovina, upala trojica muškaraca iz Zagreba, već otprije poznati policiji.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava"

Bili su maskirani i naoružani pištoljima te su odmah razoružali zaštitara i zatražili novac. Službenicima i klijentima naredili su da legnu.

Službenici su prije toga uspjeli aktivirati alarm, pa su ubrzo stigli policajci. Kada su pljačkaši vidjeli velik broj policajaca kojima su se pridružila i trojica pripadnika FUP-a te SIPA-e, odmah su se zabarikadirali i prisutne u banci uzeli za taoce.

U pregovorima su shvatili da nemaju izbora i da, usprkos taocima, od policije, praktički, ne mogu iznuditi ništa osim predaje.

Odmah je na lice mjesta upućena ekipa Hitne pomoći Mostar jer je jednoj zaposlenici pozlilo, a i ostali su bili u stanju šoka.

Jedna od njih ispričala je da se sve odigralo kao u magli: ''Čim su upali, nisu nam ni trebali govoriti da legnemo, od straha smo se svi porušili. Bili su uzeli novac, ali, srećom, sve se dobro završilo.''

Nakon dojave policija je blokirala područje oko banke, ali i druge dijelove grada, jer su, između ostalog, provjeravali imaju li pomagača, piše Dnevni avaz.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene