Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polomio joj kosti

Debeli Nijemac ubio ženu svojom težinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Debeli Nijemac čija je supruga umrla nakon što joj je svojom težinom nehotice polomio kosti osuđen je u ponedjeljak na uvjetnu kaznu zatvora i novčanu kaznu od 2.580 eura (19 tisuća kuna).

U vrijeme nesreće 2006. godine taj 126 kilograma teški vozač autobusa svađao se sa suprugom oko neke talijanske pop pjesme. Ona je izgubila živce i udarila ga po leđima. On joj je uzvratio tako što se punom težinom bacio na nju i polomio joj 18 rebara. Žena (46) umrla je nakon nekoliko tjedana. Nijemac je proglašen krivim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda iz nemara.

Pročitajte i ovo Sanja Musić Milanović Za Dnevnik Nove TV Sanja Musić Milanović o problemu s kojim se mnogi bore: "Situacija kod djece je alarmantna" Slika nije dostupna Juan Pedro Federico MISLILI SU DA IMA 501 KG Najdeblji čovjek iznenadio podatkom o težini

Sud u gradu Hildesheimu nije ga osudio za ubojstvo jer je žena svojevoljno napustila bolnicu nakon tri dana i nije se u nju htjela vratiti kad joj se stanje pogoršalo. Oboje su u trenutku kobne svađe bili pod utjecajem alkohola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene