Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznao što mu je na duši

VIDEO Dačić: Bilo bi mi lakše ošamariti Tačija nego pregovarati s njim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi Srbija 2020. godine mogla biti na agendi za ulazak u EU kao punopravna članica.

Dačić je poručio da Srbija pritom mora biti posvećena nastavku tih pregovora, kao i da nastavku dijaloga sa Prištinom.

Pročitajte i ovo Lutke Aleksnadra Vučića i Vladimira Putina na karnevalu u Kaštel Starom Poslana prosvjedna nota Srpska vlast uzrujana zbog prizora iz Kaštela: "Da smo mi to napravili, cijela Europa bi nam sjela na kičmu" Aleksandar Vučić Ozbiljna zabrinutost Europarlamentarci traže međunarodnu istragu o događanjima u Srbiji: ''Jasno je da su izbori pokradeni''

"Što god da neko priča o ovoj vladi, ona će ostati u povijesti Srbije kao vlada, za čijeg mandata su počeli pregovori o članstvu Srbije u EU. To je povijesni domet po tome što nam otvara prostor da 2020. godine možda budemo na agendi za ulazak u EU kao punopravana članica", rekao je Dačić na Kopaonik poslovnom forumu, prenosi B92.

Zaoštrava se kampanja u Srbiji: 'Neću voditi narod da bije glavom o zid'

"Meni bi bilo mnogo lakše i ljepše u predizbornoj kampanji Ošamariti (Hašima) Tačija, nego da pregovaram s njim, što sam mu i rekao u Bruxellesu - kako bi bilo lijepo da se sada pobijemo pred izbore", rekao je Dačić.

Premijer Dačić poručio je sudionicima Kopaonik poslovnog foruma da bi trebali više cjeniti vlastite potencijale. "Htio bi reći da trebamo malo više cjeniti sami sebe i da radimo u interesu naše zemlje i ponovo budemo jaki kao u vrijeme Nemanjića", zaključio je Dačić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene