Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmanje rođeno muško dijete

Čudo u Njemačkoj: Preživjela beba od 275 grama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak rođen u Njemačkoj sa samo 275 grama preživio je i ostat će zapamćen kao najmanje rođeno muško dijete na svijetu koje je preživjelo, izjavili su liječnici.

Liječnici obično smatraju da beba ne može preživjeti ako je lakša od 350 grama. Dječačić je rođen u lipnju prošle godine, u 25. tjednu trudnoće, rekao je Stefan Weller, glasnogovornik sveučilišne bolnice u Goettingenu, u Njemačkoj. Nedonošče je provelo šest mjeseci na odjelu intenzivne skrbi i na koncu je otpušteno iz bolnice u prosincu, sa 3,7 kg. Weller je kazao da su liječnici provjerili sve dostupne podatke o preživjeloj nedonoščadi diljem svijeta i nisu pronašli da je itko težio manje pri porodu. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene