Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Čudo u Brazilu'

FOTO - SVE ZA KARTE : Da, navijači su bili spremni napraviti i OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karte namijenjene osobama s invaliditetom i umirovljenicima su, čini se, završile u krivim rukama. Nekima je cijela situacija povod za šalu pa kažu: Svjetsko prvenstvo stvara čuda.

Kažu da se čuda događaju...čak i u nogometu, piše Mirror. No, navijači koji su tijekom utakmica iskočili iz svojih invalidskih kolica sada su pod istragom zbog prijevare. Naime, FIFA je uoči prvenstva pustila posebnu seriju ulaznica za navijače s invaliditetom, umirovljenike, studente, pa čak i za pretile osobe.

Pročitajte i ovo BBB u Grčkoj Ukupno puštene 63 osobe Na slobodu puštena još 22 Boysa u Grčkoj: "Svima je ponuđena novčana pomoć" Boysi dočekani bakljadom pred aerodromom Sve je jasno Treba li puštenim Boysima zabraniti pristup sportskim natjecanjima u Hrvatskoj? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Balotelli zatražio poljubac od engleske kraljice

Naravno, dio njih pojavio se na crnom tržištu. Zbog toga je na stadionima posljednjih dana bilo moguće vidjeti neke čudne pojave. Recimo ljudi u 30-ima sjedili su na sjedalima za umirovljenike, a oni u invalidskim kolicima skakali su u napetim situacijama i kako bi proslavili golove.

Preprodavači su karte prodavali putem Facebooka i pred stadionima, a na onima za osobe u invalidskim kolicima zarađivali su i više nego obično jer takvi korisnici imali su pravo na dvije ulaznice za cijenu jedne kako bi mogli povesti pratnju.

FOTO Ljepotice SP-a: Od njih zastaje dah, koja vam je najljepša?

U Brazilu se prodaja ulaznica po cijeni višoj od njihove nominalne vrijednosti kažnjava kaznom do četiri godine zatvora.

Policija istražuje snimke nadzornih kamera na kojima osobe navodno vezane za invalidska kolica stoje na nogama. Vjeruju da su navijači koji su kupili ulaznice na crnom tržištu pokušali zamesti tragove pomoću kolica. Neki pak imaju drugačije teorije.

'Svjetsko prvenstvo stvara čuda', našalio se navijač Brazila Andrea Dias.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene