Slavlje nakon izbora u Crnoj Gori, ilustracija
Slavlje nakon izbora u Crnoj Gori, ilustracija Foto: Afp

Pjesme Thompsona i Miroslava Škore orile su se jučer na "Patriotskom skupu" u crnogorskom Cetinju.


U Crnoj Gori u Cetinju jučer su se okupili građani na "Patriotskom skupu" u organizaciji skupine građana. Okupili su se ispred Cetinjskog manastira, a društvenim mrežama proširile su snimke sa skupa na kojima se čuju pjesme Thompsona i Miroslava Škore.

Vezani članci Prosvjed Sindikata Preporod pod nazivom \'\'Koronaškola\'\' Sindikat hrvatskih učitelja protiv prosvjeda u Zagrebu: ''Naš izbor je dijalog'' Crnogorska policija, ilustracija (Foto: AFP) Vrije u Budvi i Podgorici: Policija u Crnoj Gori bacila suzavac na pristaše prosrpske oporbe koji su se okupili na prosvjedu

 

 

Zdravko Krivokapić, čelnik koalicije "Za budućnost Crne Gore", kazao je da je riječ o nacionalističkim strukturama i običnim provokatorima budući da su do sada slični ljudi svoje manifeste održavali pred Dvorcem kralja Nikole, a ne pred crkvom. "Ovo može samo pridonijeti izraženijoj podjeli i rasplamsavanju međunacionalnih napetosti između Srba i Crnogoraca", izjavio je Krivokapić, prenosi Danas.rs.

Poruka skupa bila je "sve je prolazno, samo je ljubav prema Crnoj Gori vječna", a prosvjedi su uslijedili nakon nedavnih izbora na kojima je izgubio Milo Đukanović.

Skup je završio pjevanjem crnogorske himne te najavom novog skupa u nedjelju u glavnom gradu Podgorici.