Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestanak zrakoplova

Stručnjaci tvrde: Crna kutija čuva podatke godinama, unatoč oceanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražitelji avionskih nesreća kažu da su crne kutije, poput one u nestalom malezijskom zrakoplovu, dizajnirane tako da izdrže nesreće, ali i nekoliko godina provedenih u slanoj vodi.

Nakon što se pronađe crna kutija u kojoj su sadržani svi podaci o letu nestalog malezijskog zrakoplova,oni neće biti oštećeni, jer crna kutija može izdržati nesreću i godine provedene u slanoj vodi, javlja CCTV.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

'Ti snimači proizvedeni su prema strogim pravilima. Moraju izdržati utjecaj slane vode i više od šest kilometara dubine oceana. Timovi za povratak podataka iz crne kutije tijekom godina su bili uspješni i kada su u pitanju bile potopljene letjelice', rekao je Joseph Kolly, istražitelj u avionskim nesrećama.

Rodbina nestalih u zrakoplovu: Dajte nam ubojicu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene