Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Opasna politika'

Clinton upozorava Irance: Razmislite o nuklearnoj politici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka državna tajnica Hillary Clinton u nedjelju je u Dohi pozvala Irance da ponovno razmisle o svojoj opasnoj nuklearnoj politici.

'Aktivno surađujemo sa svojim regionalnim i međunarodnim partnerima, da bismo pripremili i i primijenili nove mjere kojima ćemo Irance uvjeriti da izmijene dosadašnji tijek događaja', rekla je Clinton u govoru održanom na američko-islamskom Svjetskom forumu u Dohi. Državna tajnica je u nedjelju, trodnevni posjet zaljevskim zemljama, počela posjetom Kataru, a na tema razgovora bit će Iran, Irak te mogućnost obnove mirovnog procesa na Bliskom istoku.

Pročitajte i ovo Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji Ilustracija Nije prvi put Opet drama na nebu: Iranska mornarica uočila američki zrakoplov, tvrde da je u pitanju špijunaža

U ponedjeljak će Clinton iz Dohe otputovati u Saudijsku Arabiju gdje će se sastati s mnogim visokim dužnosnicima, među kojima sa saudijskim kraljem Abdulahom i ministrom vanjskih poslova Saudom Al Faisalom. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene