Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka državna tajnica Hillary Clinton u nedjelju je u Dohi pozvala Irance da ponovno razmisle o svojoj opasnoj nuklearnoj politici.


'Aktivno surađujemo sa svojim regionalnim i međunarodnim partnerima, da bismo pripremili i i primijenili nove mjere kojima ćemo Irance uvjeriti da izmijene dosadašnji tijek događaja', rekla je Clinton u govoru održanom na američko-islamskom Svjetskom forumu u Dohi. Državna tajnica je u nedjelju, trodnevni posjet zaljevskim zemljama, počela posjetom Kataru, a na tema razgovora bit će Iran, Irak te mogućnost obnove mirovnog procesa na Bliskom istoku.

U ponedjeljak će Clinton iz Dohe otputovati u Saudijsku Arabiju gdje će se sastati s mnogim visokim dužnosnicima, među kojima sa saudijskim kraljem Abdulahom i ministrom vanjskih poslova Saudom Al Faisalom. (Hina)

Vezani članci Iran predstavio novi dron Iran predstavio spektakularni high-tech dron, tvrde da ima domet čak 2000 km. Pogledajte kako su ga nazvali Marina Bešić Đukarić 01 Marina Bešić Đukarić dopisnica je u čijim je rukama istok Hrvatske: ''Najljepše je kada nekome s pričom pomognemo ukazati na problem pa se to riješi''