Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede

Čistili snijeg s krova zgrade pa zatrpali susjedu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna 45-godišnja Beograđanka 'za dlaku' je izbjegla smrt pod velikom količinom snijega koju su na nju sa 30 metara visine bacili stanari zgrade u beogradsjkom Bulevaru kralja Aleksandra.

Stanari su, čisteći snijeg i led sa krova, doslovno zatrpali nesretnu ženu na ulici, piše Press. Kada je snijeg pao na nju, žena se odmah onesvijestila, a liječnici su kasnije su utvrdili da je žena zadobila ozbiljan prijelom šestog pršljena zbog čega će nekoliko mjeseci biti 'prikovana' za krevet, a pati i od amnezije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija FOTO Novi Zagreb: Čistio snijeg pa pao sa sedmog kata zgrade i poginuo Slika nije dostupna Možete li vjerovati? VIDEO Počinje lagano, a onda - kaos!

Liječnici smatraju da žena imala sreće što je s njom bio sin koji ju je odgurnuo vidjevši kako snijeg pada, pa na nju nije pao cijeli 'paket' bačen s krova. U suprotnom, piše Press, liječnici smatraju da su posljedice mogle biti i tragične. 

Stanari koji su bacili snijeg s krova rekli su da su ga morali očistiti jer se topi pa se voda slijeva u stanove na posljednjem katu, a u jednom od njih živi žena s malim djetetom koja, kako su rekli, već tjedan dana skuplja vodu u stanu.

Obitelj žene razmišlja o tužbi stanara zgrade jer nisu nigdje postavili upozorenje, a mogli bi i odgovarati za kazneno djelo dovođenja života u opasnost iz nehaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene