Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitno operiran

Čišćenje roštilja ga umalo skupo koštalo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Adam Wojtanowicz morao je na hitnu operaciju nakon što je slučajno progutao čeličnu nit s četke koju je koristio za čišćenje tijekom pečenja roštilja.

31-godišnjak iz Tacome u nedjelju je otišao u bolnicu i požalio im se na konstantne bolove u trbuhu koji ne prestaju unatoč tome što je popio tablete protiv bolova. Rendgenska snimka je pokazala da u želucu ima čeličnu nit i hitno je prevezen na operaciju.

Pročitajte i ovo Davor Šušković - 5 Kuhar s balkona Doktor znanosti s diplomom FER-a dao otkaz kako bi pekao roštilj: "To je takvo olakšanje" Prijateljice iz Slovenije očistile plažu na Pagu - 8 Svašta su pronašle Prijateljice iz Slovenije došle na Pag na odmor pa počistile plažu od smeća: "Da smo imale 10 vreća, sve bismo napunile"

>> Nanio kremu za sunčanje pa se zapalio!

Adam je ispričao kako je nedavno radio roštilj te da misli kako se čelična nit s četke za čišćenje roštilja možda zalijepila za njegov steak te da ju je progutao a da toga nije bio ni svjestan.

Centar za kontrolu bolesti objavio je kako je u vrlo kratkom vremenu najmanje 6 osoba pretrpjelo slične, potencijalno fatalne ozljede zbog čeličnih niti iz četke.

Liječnici kažu kako očekuju da će se Wojtanowicz u potpunosti oporaviti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene