Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruska policija provodi istragu nad čimpanzom nakon koja je pokušala silovati čuvaricu zatvora u zoološkom vrtu u gradu Rastovu.


Prestravljena Valentina Kirilova uspjela se obraniti od životinje koja  je na nju nasrnula, pogurana seksualnim nagonom, kada joj je krenula dati bananu, piše The Sun.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Podignuta optužnica protiv 65-godišnjaka zbog silovanja zaposlenice (19) Silovanje, ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL) Strava u Splitu: 60-godišnjak oko škola lijepio oglase za druženje pa više puta silovao maloljetnicu

'Provela sam puno vremena sa životinjama no nikada mi nije palo na pamet da bi me usamljena čimpanza mogla početi gledati kao seksualni objekt', rekla je Valentina. Dodala je kako ju je mužjak čimpanze imena Otello snažno zgrabio za ruku i pritom slomio zglob, povukao u kavez i pokušao silovati. 'Kada sam mu davala bananu zgrabio me za ruku i uvukao u kavez', objasnila je Valentina.

Njezine krikove čuli su drugi stražari koji su joj priskočili u pomoć. Liječnici koji su pregledali Valentinu kažu da je žena u šoku. Policija provodi istragu i ispituje osoblje zoološkog vrta kako bi dobili što više informacija i shvatili što se točno dogodilo.