Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvukao je u kavez

Čimpanza pokušala silovati čuvaricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska policija provodi istragu nad čimpanzom nakon koja je pokušala silovati čuvaricu zatvora u zoološkom vrtu u gradu Rastovu.

Prestravljena Valentina Kirilova uspjela se obraniti od životinje koja  je na nju nasrnula, pogurana seksualnim nagonom, kada joj je krenula dati bananu, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slika nije dostupna Penjala se po zgradi Odbjeglu čimpanzu hvatalo 70 policajaca

'Provela sam puno vremena sa životinjama no nikada mi nije palo na pamet da bi me usamljena čimpanza mogla početi gledati kao seksualni objekt', rekla je Valentina. Dodala je kako ju je mužjak čimpanze imena Otello snažno zgrabio za ruku i pritom slomio zglob, povukao u kavez i pokušao silovati. 'Kada sam mu davala bananu zgrabio me za ruku i uvukao u kavez', objasnila je Valentina.

Njezine krikove čuli su drugi stražari koji su joj priskočili u pomoć. Liječnici koji su pregledali Valentinu kažu da je žena u šoku. Policija provodi istragu i ispituje osoblje zoološkog vrta kako bi dobili što više informacija i shvatili što se točno dogodilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene