Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavili svoj dolazak

Cijeli grad strahuje zbog najavljenog dolaska četnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Novom Pazaru ne znaju točno hoće li Živkovićevi četnici zbilja i doći, ali im sandžačke nacionalističke skupine poput navijačkih Torcida i Ekstremi najavljuju "vruć doček" pa bi danas moglo biti svašta.

Skupina četnika, predvođena Bratislavom Živkovićem, koja se vratila iz Ukrajine gdje su ratovali na strani Rusa, danas bi, kako su ranije najavili, trebali doći u Novi Pazar.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nastavlja se potraga Policija je sinoć razdvojila i nadzirala Dankine roditelje, bageri prekopavaju dvorište, je li malena još živa? "Više sam nego zabrinut..." Nenad Periš i nestala djevojčica velika potraga u Boru Otac Mateja Periša poslao dirljivu poruku obitelji nestale djevojčice

Četnici bi u Novom Pazaru nazočili molitvi u Petrovoj crkvi, obilježavanju godišnjice oslobođenja ovog grada od Turaka, obilježili mjesto gdje će podići spomenik "osloboditelju", generalu Petru Živkoviću, a potom bi "prošetali gradom", javljaju mediji u Srbiji.

Evo što je dočekalo četnike na povratku iz Ukrajine!

Ovo bi trebao biti odgovor na nedavnu hodnju uniformiranih pripadnika muftije Muamera Zukorlića ulicama Novog Pazara pa Živkovićevi četnici obrazlažu svoju hodnju "ako može muftija, možemo i mi".

U Novom Pazaru ne znaju točno hoće li Živkovićevi četnici doći danas, kako su najavili, ali im sandžačke nacionalističke skupine poput navijačkih skupina Torcida i Ekstremi najavljuju "vruć doček" pa bi danas moglo biti svašta.

Prema neslužbenim informacijama koje imaju mediji, samo ako pokušaju krenuti prema Novom Pazaru, Bratislav Živković i njegovi četnici će biti uhićeni. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene