Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati akcijski glumac, Chuck Norris se obrušio na Jamesa Turleya, izvršnog direktora jedne računovodstvene tvrtke i člana uprave Udruge izviđača Amerike zbog toga što u izviđače želi primiti homoseksualce.


Chuck Norris, inače republikanac po političkom opredjeljenju, oštro je komentirao Turleyjevu izjavu prema kojoj planira zatražiti promjenu starog pravila izviđačkih društava koje je zabranjivalo homoseksualcima da postanu njihovi članovi.

Vezani članci Chuck Norris dobio spomenik u Zagrebu (FOTO: Robert Anić/Pixsell) - 3 Uoči 78. rođendana! Slavni Chuck Norris dobio spomenik u Zagrebu Slika nije dostupna Ako ste mislili da ste zaboravili na Chucka Norrisa, griješite, on može jedino zaboraviti na vas

Ljutiti Norris smatra da se Turley na taj način želi dokazati Obami i njegovoj demonstraciji koja podržava i potiče ravnopravnost gay zajednice ' Je li slučajnost da je Turley odlučio promjeniti stoljetnu politiku društva i da ima tako bliske veze s Obaminom administracijom koja se zalaže za ravnopravnost gay zajednice?', napisao je u svom članku za Ammoland.com.

>> Sanaderu azil u Sloveniji, Chuck Norrisu vojno zapovjedništvo!

Osim toga, Norris navodi niz 'slučajnosti' koje povezuju Turleya i Obamu i koje idu u prilog njegovoj tvrdnji da Turly i Obama jedan drugom 'čuvaju leđa'. Smatra kako homoseksualcima nije mjesto u udruzi koja simbolizira onaj najbolji dio Amerike, stoga je sa svojom suprugom odlučio pokrenuti neprofitnu organizaciju 'KickStartKids' koju smatra jednom od najvećih misija svog života.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.