Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne odgovoraju na pozive na mobitel

Četvorica dužnosnika DR Kongo nestali prije zatvaranja Olimpijskih igara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan sportaš i trojica dužnosnika iz olimpijske delegacije Demokratske Republike Kongo nestali su neposredno nakon svečanosti zatvaranja 30. Olimpijskih igara u Londonu, objavio je olimpijski odbor te zemlje.

Kongoanski judaš Cedric Mandembo, koji je izgubio svoj jedini susret u kategoriji do 100kg za samo 49 sekundi borbe, nestao je odmah po završetku svečanosti zatvaranja, te ne odgovara na pozive na svom mobilni telefon.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Ilustracija Nakon Moskve Francuska podigla upozorenje na terorizam na najvišu razinu

>> 50 godina britanskog popa za spektakularni tulum velikog zatvaranja!

Osim njega, nestali su i trener judaške reprezentacije Ibula Masengo, trener boksačke reprezentacije Blaise Bekwa, te tehnički direktor reprezentacije Guy Nkita, a sva su četvorica olimpijsko selo napustili sa svom prtljagom.

Još ranije tijekom Igara nestalo je sedmero sportaša iz Kameruna, pet boksača, plivač i nogometašica, a pretpostavlja se kako svi žele ostati u Europi iz ekonomskih razloga. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene