Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Broj mrtvih u Turskoj popeo se na 42

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj žrtava u nevremenu koje je u posljednjih tjedan dana pogodilo jugoistok Turske popeo se na najmanje 42 mrtva nakon otkrića dvaju trupala na tom području, izvijestila je u nedjelju novinska agencija Anadolija.


U Bismilu, u pokrajini Diyarbakir, stanovnici su kraj rijeke Tigrisa pronašli truplo muškarca koji se smatrao nestalim.

Pročitajte i ovo Poplave na Jugoistoku Europe Naselja pod vodom Raste broj stradalih u snažnoj oluji koja hara jugoistokom Europe: "Nikad nismo doživjeli nešto poput ovoga tijekom svih tih godina" Poplava u Mjanmaru traje građanski sukob Strašne scene: Poplave i odroni odnijeli pet života, 40.000 ljudi evakuirano

Truplo sedmogodišnjeg djeteta koje su odnijeli valovi rijeke Cagcag dok je prelazio most u Nusaybinu, u pokrajini Mardin, pronađeno je u Siriji, piše Anadolija.

Jugoistok Anatolije, siromašno područje većinom naseljeno Kurdima, pogodio je snažan prolom oblaka između petka 28. listopada i četvrtka 2. studenog, što je uzrokovalo poplave i rušenje kuća.

U nedjelju se još procjenjivala šteta od nevremena i organiziralo zbrinjavanje osoba koje su ostale bez krova nad glavom. Najteže posljedice pretrpio je grad Batman, u kojemu je 12 osoba izgubilo život u izlijevanju rijeke Iluh, javlja agencija pozivajući se na tamošnje dužnosnike.

Nekoliko osoba još se vode kao nestale.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene