Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li kod nas ovo moguće?

Kirurg 'poludio' zbog britanskog premijera u posjeti bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjet britanskog premijera Davida Camerona londonskoj bolnici nije prošao glatko kao što se očekivalo.

Zajedno sa zamjenikom Nickom Cleggom i državnim tajnikom za zdravstvo Andrewom Lansleyom, Cameron je došao u posjet bolnici na dan kad su se trebale najaviti određene reforme cijelog zdravstvenog sustava. No, njihov posjet je razbjesnio kirurga Davida Nunna koji je uletio u prostoriju s pacijentima i dobro izgrdio premijera i cijeli kliku jer nisu poštovali pravila pri ulasku u bolnicu. Svi su, po njemu, trebali imati podignute rukave. Premijer jedne od najmoćnijih država svijeta samo se pokunjio i složio se s kirurgom te poslao sve van.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Ilustracija Šokantni podaci Kirurginje odlučile prekinuti šutnju o hororu u operacijskim salama: "Zabio je glavu u moje grudi. Trljao se..."

Slično se dogodilo i prije nekoliko mjeseci kad je premijerka Jadranka Kosor s cijelom svitom došla u posjet teško bolesnoj djeci u Klaićevoj bolnici. Tada se digla velika bura oko toga jesu li posjetitelji možda doveli zdravlje djece u opasnost, no nijedan liječnik ipak nije izgrdio premijerku na licu mjesta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene