Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bombardiranje kineskog veleposlanstva

Britanac ubijen zbog povezanosti s bombardiranjem Beograda?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojstvo umirovljenika Williama Benneta u Potomac Stationu u Velikoj Britaniji još je nerazjašnjeno, a pojavljuju se teorije da bi ubojstvo moglo biti povezano s njegovom suradnjom s CIA-om.

Američki NBC je objavio da je Bennet povezan sa bombardiranjem kineskog veleposlanstva u Beogradu tijekom operacije NATO-a 1999. U bombardiranju su poginula tri kineska djelatnika veleposlanstva. Amerikanci su tvrdili da je kinesko veleposlanstvo greškom bombardirano jer su se koristili starom kartom koja je veleposlanstvo pokazivalo na njegovoj prijašnjoj lokaciji.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Majke Srebrenice apeliraju: "Vučićeve prijetnje shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO snage na granici" Dmitrij Medvedev Tenzije Medvedev upozorio SAD: "Dogodilo se neočekivano, na to se mora odgovoriti"

>> 'Mi smo u NATO-u, vrata otvorena i Srbiji'

Bračni par je napadnut u nedjelju 22. ožujka. Supruga Cynthia je pronađena u kritičnom stanju u šumovitom predjelu Riverside Parkwaya, dok je njezin suprug pronađen mrtav s druge strane ceste. Cynthia Bennet je još u bolnici te se uspješno oporavlja, piše Loudoun Independent.

U istrazi surađuje FBI

Par je pronađen nakon što su stanovnici vidjeli sumnjivi bijeli kombi s nekoliko osoba unutra. Kombi se nekoliko puta toga dana pojavio u naselju. Lokalni policijski ured istražuje nekoliko motiva ubojstava, a jedan se povezuje s Bennetovom suradnjom sa CIA-om, a u istrazi surađuje i FBI. Naime, CIA je potvrdila da je Bennet radio nekoliko godina za ovu američku obavještajnu agenciju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene