Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u Brazilu

Pljačkaši dijamanata se sukobili s policijom, taoce odveli u šumu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krvava pljačka draguljarnice dogodila se u Brazilu. Tri su razbojnika ubijena, a sedmero ih je pobjeglo s devet taoca.

 

Pročitajte i ovo Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi Supernova music festival - 2 7. listopada UN istražuje napad na Izrael koji je pokrenuo rat: "Dok sada razgovaramo, Hamasovi teroristi siluju i zlostavljaju izraelske žene"

Dramatični događaji počeli su u nedjelju ujutro u gradu Cotapora, na jugu Brazila. Snimke sigurnosnih kamera pokazuju da su osumnjičeni koristili eksploziv ne bi li otvorili vrata draguljarnice, javlja AP.

Kako je na mjesto događaja brzo pristigla policija, krijumčari su zapucali na snage reda. Policajci su vatru uzvratili i pri tom su smrtno stradala tri pljačkaša. Ostalih sedam zaputilo se u bijeg, ali prije toga su sa sobom uzeli devet taoca.

>> Srbija: Krvava pljačka u zlatarnici, ubijen policajac i dvojica pljačkaša

U potrazi za taocima koja je trajala 20 sati sudjelovala je policija sa psima tragačima. U potragu šumovitim predjelom kamo su odvedeni, bio je uključen i helikopter. Prije nego ih je pronašla policija, taoce su na slobodu pustili pljačkaši. Oni su još uvijek u bijegu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene