Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatočio je u stanu

'Borac protiv demona' oteo ženu i tražio smrtonosnu injekciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetdevetogodišnjak iz ruske Marijanske republike uzeo je jednu ženu za taokinju tražeći je da mu pred TV kamerama ubrizga smrtonosnu injekciju 'kako bi se borio protiv mračnih sila u podzemlju'.

Nezaposleni muškarac naoružan lovačkom puškom zatočio je 44-godišnjakinju u njenom stanu u Joškar-Olu, glavnom gradu Mraijanske republike.

Pročitajte i ovo Sidro oštetilo cjevovod Balticconnector Hibridno ratovanje Sigurnost milijarde ljudi je ugrožena: "Znamo što su Rusi razvili za ratovanje pod morem" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

'Pozvao je policiju tražeći dolazak TV ekipe te smrtonosnu injekciju kako bi javno počinio samoubojstvo i, kako je rekao, krenuo u borbu s mračnim silama', kazao je Andrei Bratukhin, šef policije iz Joškar-Ola.

Lokalni mediji javljaju da se otmičara čulo kako viče na ženu i traži je da mu da injekciju kako bi spasio Krista. Uhićen je nakon što mu se policajac predstavio kao novinar te na taj način u šao u stan. Borcu protiv demona koji je već 2010. pokušao samoubojstvo prijeti kazna do 15 godina zatvora. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene