Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Borac Islamske države sam je prijavio majku koja ga je nagovarala da napusti Islamsku državu.


Borac Islamske države pogubio je vlastitu majku u javnosti.

Vezani članci Olga Semidianova - 2 Majka 12 djece poginula na prvoj crti obrane: "Još uvijek ne možemo pokopati moju majku" Slika nije dostupna ISIS Cameronu poručio da je imbecil i da slijedi novi teroristički napad na Britaniju

20-godišnjak je majci presudio u sirijskom gradu Raqqa, a sve su promatrale stotine ljudi. Ubio ju je u blizini pošte u kojoj je radila, tvrdi sirijski opservatorij za ljudska prava. Žena je optužena za otpadništvo nakon što ju je sin prijavio jer ga je navodno poticala da napusti Islamsku državu. Htjela je da pobjegnu i govorila da će koalicija ubiti sve članove organizacije.

Opservatorij je izvijestio da je žrtva bila u 40-ima, dok jedna aktivistička skupina tvrdi da je imala 35 godina. CNN nije bio u mogućosti neovisno potvrditi niti jedno od ovih izvješća .

Inače, ISIS radi na svojoj ekstremnoj reputaciji izvodeći pogubljenja odsijecanjem glave, masovnim pucnjavama i spaljivanjima pred kamerama te objavljivanjem brutalnih videa na društvenim mrežama.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju