Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uprava Federalne policije podnijela je službeno izvješće Tužiteljstvu BiH protiv Marija Krešića iz Mostara pod sumnjom da je krijumčario 30 kilograma heroina, što je potkraj prošle godine otkrila hrvatska policija.


Krešić (1981.) osumnjičen je da je organizirao krijumčarenje pošiljke heroina što ju je potkraj prošle godine na graničnom prijelazu u Bregani otkrila hrvatska poliicija. Tada je uhićen Ivica Kožul koji je drogu navodno trebao prevesti u Španjolsku.

Vezani članci Zdravko Mamić Određeno kada se Zdravko Mamić mora javiti u Remetinec. Ako se ne pojavi, za njim će biti raspisana tjeralica i europski uhidbeni nalog Pali dileri iz Novog Zagreba - 1 Pao dilerski dvojac iz Novog Zagreba: Policija u stanovima pronašla gotovo 13 kilograma marihuane, kokain, MDMA tablete...

'Osnovano se sumnja da je imenovani, s još jednom osobom, potkraj prošle godine, pribavio oko 30 kg heroina s namjerom da ga preproda', kaže se u priopćenju. Dodaje se da je drogu ta druga osoba prebacila u Hrvatsku, a pri prijelazu granice prema Sloveniji uhitila ga je hrvatska policija, o čemu je izviješćena Federalna uprava policije, priopćeno je u srijedu iz uprave federalne policije.

Također se dodaje kako je federalna policija pretragom objekata kojima se Mario Krešić koristio pronađene određene zabilješke i kartice za mobilni telefon.

Nakon uhićenja na graničnome prijelazu u Bregani Ivica Kožul (23) iz Širokog Brijega priznao je tijekom saslušanja kod istražnog suca da je drogu kanio prokrijumčariti u Španjolsku po Krešićevu nalogu.