Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaplijenjeno 30 kg heroina

BiH policija izvijestila tužiteljstvo o krijumčaru droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprava Federalne policije podnijela je službeno izvješće Tužiteljstvu BiH protiv Marija Krešića iz Mostara pod sumnjom da je krijumčario 30 kilograma heroina, što je potkraj prošle godine otkrila hrvatska policija.

Krešić (1981.) osumnjičen je da je organizirao krijumčarenje pošiljke heroina što ju je potkraj prošle godine na graničnom prijelazu u Bregani otkrila hrvatska poliicija. Tada je uhićen Ivica Kožul koji je drogu navodno trebao prevesti u Španjolsku.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Otkrivena marihuana na granici s BiH - 1 32-godišnjak uhićen FOTO Policija na granici s BiH zaustavila čovjeka s velikim kovčegom, kada su ga otvorili imali su što i vidjeti

'Osnovano se sumnja da je imenovani, s još jednom osobom, potkraj prošle godine, pribavio oko 30 kg heroina s namjerom da ga preproda', kaže se u priopćenju. Dodaje se da je drogu ta druga osoba prebacila u Hrvatsku, a pri prijelazu granice prema Sloveniji uhitila ga je hrvatska policija, o čemu je izviješćena Federalna uprava policije, priopćeno je u srijedu iz uprave federalne policije.

Također se dodaje kako je federalna policija pretragom objekata kojima se Mario Krešić koristio pronađene određene zabilješke i kartice za mobilni telefon.

Nakon uhićenja na graničnome prijelazu u Bregani Ivica Kožul (23) iz Širokog Brijega priznao je tijekom saslušanja kod istražnog suca da je drogu kanio prokrijumčariti u Španjolsku po Krešićevu nalogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene