Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikupljanje dokaza

BiH: Četvero uhićenih zbog sumnje za ratne zločine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri osobe uhićene su u srijedu po nalogu Tužiteljstva BiH pod sumnjom da su umiješane u ratne zločine, rekao je glasnogovornik Tužiteljstva Boris Grubešić.

On je kazao kako su uhićenja obavljena na području Sarajeva te da je pretraženo nekoliko lokacija. Policija po nalogu Tužiteljstva traga za dokazima o počinjenim ratnim zločinima. Grubešić je također kazao kako se akcija odnosi na prikupljanje dokaza o ratnim zločinima počinjenim nad hrvatskim civilima u mjestu Trusina.

Pročitajte i ovo Sarajevo Alarmantno stanje Sarajevo je drugi najzagađeniji grad na svijetu: Zbog kvalitete zraka godišnje umre 3300 ljudi Požar trgovačkog centra u Sarajevu - 6 Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Gori trgovački centar u Sarajevu: Vatra zahvatila i hotel, čule se eksplozije

Kako doznaje Hina iz pravosudnih izvora, pripadnici Agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA) pretražili su i stan kojega u Sarajevu koristi ratni načelnik Glavnog stožera Armije BiH Sefer Halilović, no, kako se doznaje, on nije među uhićenima. Veliki broj pripadnika SIPA-e uz potporu policajaca MUP-a Federacije BiH okružio je stambenu zgradu u sarajevskom naselju Grbavica, gdje je Halilovićev stan.  (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene