Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šef talijanske vlade Silvio Berlusconi, od nedjelje u bolnici zbog napada, zahvalio je u utorak svojim pristašama i ustvrdio da 'ljubav uvijek pobjeđuje mržnju' u poruci objavljenoj na internetskoj stranici njegove stranke Narod slobode.


'Hvala iz sveg srca svima onima, brojnima, koji su mi poslali poruke solidarnosti i privrženosti. Svima ponovno kažem: budite spokojni i mirni. Ljubav uvijek pobjeđuje zavist i mržnju', kazao je on u prvoj javnoj poruci nakon napada.

>> Isprika napadača na Berlusconija: Bio sam kukavica

Vezani članci Američke službe na mjestu napada u Indianapolisu Napadač koji je ubio osmero ljudi u Indiani bivši zaposlenik i mentalni bolesnik Marija Pletikosa Državna tajnica osudila napad na socijalne radnike u Kaštelima: ''Pojačale su se tenzije, suzdržite se od nasilja''

Šefa talijanske vlade napala je neuravnotežena osoba u nedjelju nakon jednog političkog skupa u Milanu ozlijedivši mu lice minijaturnom replikom milanske katedrale. Dijagnosticiran mu je prijelom nosa, dva slomljena zuba i ozljeda gornje usnice. Berlusconi bi trebao u srijedu izaći iz bolnice. (Hina)