Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napuštena beba ostavljena je na hladnoći na stepenicama džamije u Sheltonu, a policajcima je trebalo 80 minuta da primijete da je živa.


Da dječak diše shvatili su tek forenzičari koji su istraživali mjesto na kojem je dječak ostavljen u torbi tijekom vikenda. Odveden je u bolnicu gdje je umro unutar sat vremena, prenosi Daily Mail. Prije toga, policija je poslala priopćenje u kojem je pisalo da je pronađeno tijelo ispred džamije Makki Masjid u Sheltonu, u Stoke-on-Trentu.  Par minuta nakon što je otkriveno da je beba živa, došlo je novo priopćenje u kojem se navodi da je pronađeno 'malo dijete' i da je odvezeno u bolnicu. Poznato je da je uz dijete pronađena poruka 'Molim vas, pokopajte ga', kao i dvije novčanice od po 10 funti.

Vezani članci Vatrogasac i beba Prizor koji će vas raznježiti: Vatrogasac u naručju čuvao bebu u kolima Hitne nakon nesreće u kojoj je teško ozlijeđeno četvero ljudi Slika nije dostupna GRAĐANI PULE UZNEMIRENI Ni policija ni bolnica nemaju informacije o bebi ostavljenoj kod kontejnera

Dijete je u bolnici umrlo u 12:30 sati po lokalnom vremenu. Lokalna policija obratila se komisiji koja je istraživala kako to da policajci nisu provjerili je li beba živa. 'Policija je došla oko 10:30 sati i počela fotografirati i raditi očevid,' rekao je svjedok Tarley Richardson.

'Došli su i forenzičari i prekrili su djetetovo tijelo. Ali oko 11:50 sati čuo sam da je netko viknuo 'Zovite hitnu!'. Odjednom je policija počela micati aute. Ali prije nego što je došla hitna zamotali su dijete, stavili ga u policijski auto i odvezli,' dodao je. Toga dana, kada je dijete ostavljeno na stepenicama, temperatura je iznosila pet Celzijevih stupnjeva. Inspektor policije iz Stafforshira je rekao da će se smrt djeteta smatrati neobjašnjivom.