Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Umire dijete monstruma Josefa Fritzla. Djevojci otkazuju organi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Monstrum Josef Fritzl ostavio je svoju malaksalu kćer Elisabeth u podrumu samu čak 3 dana nakon što je rodila blizance. Ona se očajnički borila da spasi jednog od blizanaca koji je imao problema s disanjem, no nije uspjela.

Kada se Fritzl napokon pojavio, maleno je tijelo stavio u peć i spalio ga. Sada će se suočiti s optužbom za sinovo ubojstvo, a također i za zanemarivanje najstarije kćeri Kerstin koja je prakrički na umoru jer je u komi već neko vrijeme. Jutros su liječnici izvijesti da su male nade u njezin oporavak jer su joj mnogi organi otkazali. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Monstrum zatočio kćer jer nije slušala naredbe Slika nije dostupna 'Nisam čudovište…mogao sam ih ubiti'

Policija je pak objavila da je Fritzl napustio svoju kćer svaki put kada je trebala roditi neko od njihovo sedmero djece. 

"Mislili smo da imamo posla s monstrumom, no taj čovjek je vrag osobno. Mislimo da taj put sišao u podrum kako bi ponovno zlostavljao trudnu Elisabeth i kada je vidio da će roditi, ostavio ju je samu. Jedino do čega mu je bilo stalo je da zadovolji svoju požudu i svoju mračnu tajnu sakrije od očiju javnosti", rekao je jedan policajac. 

Fritzlov odvjetnik Rudolf Mayer objavio je i kako austrijske vlasti njegova klijenta žele zatvoriti do kraja života, iako je u toj zemlji maksimalna kazna za ubojstvo 15 godina. 

>> U podrum strave ulazila i supruga austrijskog monstruma?

>> Zatočena djeca komunicirala režanjem, a kad su ugledala Mjesec pitala su je li to Bog

"Moj klijent je priznao da je Elisabeth rodila blizance u podrumu, no on tada nije bio tamo, nego je došao tek 3 dana nakon poroda. Dijete je već bilo mrtvo. Elisabeth je rekla da je dijete imalo problema s disanjem, te da je moj klijent kriv za teško ubojstvo jer nije potražio liječničku pomoć", rekao je Mayer. 

Iako je priznao da je kćer i djecu držao 24 godine u zatočeništvu, Fritzl je, nakon što su ga detektivi optužili za ubojstvo blizanca, prestao surađivati s policijom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene