Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka petero djece

Ubila susjedu da bi mogla na odmor u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka petero djece iz Gornje Austrije priznala je da je ubila 77-godišnju susjedu kako bi se domogla njezina novca kojim je platila ljetovanje za sebe i svoju obitelj u Hrvatskoj.

Osumnjičena 34-godišnjakinja priznala je da je 27. srpnja u Timelkamu, mjestu u Gornjoj Austriji, bocom izudarala žrtvu i usmrtila je nožem 'jer je trebala novac za obiteljski odmor', izjavio je predstavnik policije, prenosi portal 'nachrichten.at'.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Preplašena djevojčica U garažama i stanovima Strava u Austriji: 17 maloljetnika mjesecima seksualno zlostavljalo djevojčicu (12)

Sutradan je obitelj otputovala na odmor u Hrvatsku, gdje je austrijska policija s njima telefonom stupila u kontakt nadajući se pomoći u istrazi, budući su bili prvi susjedi ubijene starice. Žena ubojica i njezin muž ispričali su policiji da ne znaju ništa o zločinu.

Po navodima policije, njezin muž i maloljetna djeca nisu ni slutili da je ona ubojica. Austrijski mediji tvrde da je ubojica kod žrtve našla manje od tisuću eura, a policija joj je ušla u trag pomoću zbirke kovanica koju je nakon zločina odnijela u banku.

U subotu, nakon povratka obitelji iz Hrvatske, policija je ženu pozvala na razgovor, a u noći na nedjelju ona je priznala umorstvo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene