Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji u šoku

Austrijanci zgroženi: Muškarac iz BiH gol plivao u bazenu prepunom djece, policija ga uhitila pa pustila

Bazen, ilustracija (Foto: Getty)
Bazen, ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty
Muškarac iz BiH zgrozio je Austrijance izišavši iz bazena prepunog djece potpuno gol.

61-godišnji muškarac podrijetlom iz BiH u bazenu u Austriji je plivao bez kupaćih gaća. Dogodilo se to u gradiću Braunau na Innu.

Pročitajte i ovo Varaždinske Toplice Oživljavali ga i liječnici Užas u toplicama: Spasilac na dnu bazena uočio tijelo i pokušao reanimirati muškarca, no nije mu bilo spasa Pedofilija - 2 Određen istražni zatvor Učitelju prijavljenom za zlostavljanje djece policija je pratila mobitel: Javnosti je poznat u kulturnim i crkvenim krugovima

Zaprepaštenje i šok prisutnih roditelja bilo je tim veće što je u to vrijeme u bazenu bilo puno djece zbog organiziranog dječjeg poslijepodneva. Većina djece koja se nalazila u prepunom bazenu bila je maloljetna.

Oko 14:30 roditelji i djeca u bazenu vidjeli su da u vodi pliva muškarac bez kupaćih gaća. Prijavili su to djelatnicima na bazenu, a jedan od spasilaca odmah je reagirao i rekao mu da iziđe iz vode. 61-godišnjak je nakon toga obukao kupaće gaće i izašao iz bazena.

Austrijski Nachrichten piše da se muškarac nakon toga sakrio u svlačionicu jer je u međuvremenu pozvana i policija. Svoje je stvari pohranio u jedan od ormarića, a nakon što ga je policija pronašla u svlačionici, pokušao je sakriti svoj identitet lažnim predstavljanjem.

Uhićen je i odveden u policijsku postaju. Policajci su pretragom automobila 61-godišnjaka parkiranom ispred zgrade s bazenom pronašli njegove dokumente. Ispitan je i pušten na slobodu uz prijavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene