Bazen, ilustracija (Foto: Getty)
Bazen, ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty

Muškarac iz BiH zgrozio je Austrijance izišavši iz bazena prepunog djece potpuno gol.


61-godišnji muškarac podrijetlom iz BiH u bazenu u Austriji je plivao bez kupaćih gaća. Dogodilo se to u gradiću Braunau na Innu.

Vezani članci Marcial Maciel Papa mu naredio da se povuče u život molitve i pokore: Utemeljitelj reda ''Kristovi legionari'' seksualno zlostavljao maloljetnike Dijete,ilustracija Strava u Francuskoj: Kirurg silovao i spolno zlostavljao više od 300 djece, među njima i svoje nećakinje

Zaprepaštenje i šok prisutnih roditelja bilo je tim veće što je u to vrijeme u bazenu bilo puno djece zbog organiziranog dječjeg poslijepodneva. Većina djece koja se nalazila u prepunom bazenu bila je maloljetna.

Oko 14:30 roditelji i djeca u bazenu vidjeli su da u vodi pliva muškarac bez kupaćih gaća. Prijavili su to djelatnicima na bazenu, a jedan od spasilaca odmah je reagirao i rekao mu da iziđe iz vode. 61-godišnjak je nakon toga obukao kupaće gaće i izašao iz bazena.

Austrijski Nachrichten piše da se muškarac nakon toga sakrio u svlačionicu jer je u međuvremenu pozvana i policija. Svoje je stvari pohranio u jedan od ormarića, a nakon što ga je policija pronašla u svlačionici, pokušao je sakriti svoj identitet lažnim predstavljanjem.

Uhićen je i odveden u policijsku postaju. Policajci su pretragom automobila 61-godišnjaka parkiranom ispred zgrade s bazenom pronašli njegove dokumente. Ispitan je i pušten na slobodu uz prijavu.