Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražila da joj vrati novac

Učiteljica u prestižnoj privatnoj školi ucjenjivala bivšeg fotografijama i videosnimkama iz spavaće sobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učiteljica u prestižnoj privatnoj školi NSW na sudu se izjasnila krivom za pokušaj iznude 20.000 australskih dolara od bivšeg ljubavnika.

No, unatoč priznanju krivnje, 43-godišnja učiteljica Sarah Heathcote u medijima je iznijela i svoju stranu priče te objasnila da je godinama bila "kao začarana" od strane oženjenog čovjeka s kojim je kasnije imala i aferu.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija SLUČAJ IZ BANJE LUKE Iznajmio stan mladom paru, snimao ih tijekom seksa, pa ih ucijenjivao

Upoznali su se 2008. godine u popularnom gradskom noćnom klubu, no intimni su, ispričala je za news.com.au, postali tek 2015. godine kada se razvela i iselila iz obiteljske kuće. 

Par je bio zajedno, uz povremene prekide, oko dvije godine. Prestali su se viđati krajem 2017. godine. Muškarac inače, ima dvoje djece i još je u braku.

Prema sudskim spisima, Sarah Heathcote je od bivšeg ljubavnika zatražila 20.000 dolara, tj. da joj plati seksualne igračake i donje rublje koje je kupila tijekom dvogodišnjeg odnosa.

U policijskom intervjuu nakon uhićenja je rekla "jer ga je željela impresionirati i nastaviti s odnosom".

10. veljače 2018. poslala mu je mail u kojem je napisala da će, ako joj ne podmiri dug od 20.000 doalara do 19. veljače, njihove eksplicitne fotografije i videosnimke, seksualne igračke i donje rublje poslati njegovoj ženi u školu u kojoj radi. Fotografije koje je priložila u privitku bile su seksualnog sadržaja.

No, muškarac nije platio nego je o svemu obavijestio policiju. Tri dana kasnije detektivi su došli u školu u kojoj gđa. Hethcote radi i uhitili je.

2017. godine, u razmaku od samo 6 mjeseci, gđa. Hethcote je ostala bez majke i sestre koje su umrle od raka. Rekla je kako su je ta dva tragična događaja učinila vrlo ranjivom te je zbog toga ostala u toj vezi.

"Imao je neku moć nada mnom. Bila sam ranjiva, svi oko mene su umirali. Otac mi je umro prije nekoliko godina, potom sestra, pa majka. Sve je bilo tako tužno".

Kroz suze, Sarah je ispričala sve o "prekršenim obećanjima" i o tome kako ju je dva puta zaprosio i obećao njezinoj umirućoj majci da će se vjenčati. 

"Planirali smo vjenčanje i lagao mi je cijelu godinu. Obećavao je i obećavao da ćemo se vjenčati".

Sarah je ispričala kako je već ranije pokušala kontaktirati njegovu suprugu i objasniti joj što se događa, no ona joj nije vjerovala.

Sarah pak, ističe kako ima na stotine mailova i sms poruka u kojima joj dotični izjavljuje ljubav.

"Pisao mi je "obećajem da ćemo biti zajedno", "ne mogu dočekati život s tobom", i slično. No, uvijek je bio neki razlog zašto još moramo čekati".

Prestali su se viđeti krajem prošle godine.

Prema sudskim dokumentima muškarac je ustvrdio kako je bila "normalna praksa da Sarah i on prestanu komunicirati tijekom božićnih blagdana kako bi mogli provesti vrijeme sa svojim obiteljima".

Sarah je rekla kako to nije istina jer ona je živjela sama od 2015. ggodine. Sucu je priznala da je poslala taj mail, no rekla je i da su se već ranije dogovorili da će joj on dati taj novac.

"Tijekom naše veze ja sam stalno sve plaćala, ali trebali smo se vjenčati. Kako se nismo vjenčali trebao mi je vratiti natrag novac koji mi duguje. To je sve, to nije došlo iz vedra neba". 

Sarah mu je rekla da novac ostavi u njezinom poštanskom sandučić. Nije se željela naći s njim osobno jer je u međuvremenu shvatila u kakvom je stanju bila.

"Rekla sam mu da ga višđe ne želim vidjeti i da, ako hoće, ostavi novac u mojem poštanskom sandučiću".

Priznala je kako nema pojma što će biti s njezinim poslom učiteljice, no odlučila je, kaže, progovoriti o svemu što se događalo jer joj je ime već ionako "okaljano". Trenutno je na dopustu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene