Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pisca Ante Tomića nepoznati napadač danas je zalio kantom izmeta.


Dok je u nedjelju na središnjem splitskom trgu s prijateljem sjedio pisac Ante Tomić, prišao mu je jedan muškarac i zalio ga kantom izmeta, piše Jutarnji list.

Vezani članci Istražni zatvor, ilustracija (Foto: Gettyimages) Policija objavila detalje napada na 41-godišnjaka u Splitu: Muškarac i djevojka osumnjičeni za pokušaj teškog ubojstva Škola u kojoj je ubijen učitelj povijesti Policija uhitila članove obitelji napadača iz Pariza, objavljen i video njegova smaknuća

Pozvana je policija, koja traga za napadačem te provjerava je li ga snimila koja od obližnjih nadzornih kamera.

VIDEO Smrznuti ljudski izmet pao s neba i uništio joj kupaonicu

'Sjedio sam s prijateljem na Pjaci kad odjednom osjetim pljusak nečeg smrdljivog. Vidio sam nekog muškarca fizionomije gradskih lapana, sa šiltericom i tamnim naočalama. Kasnije su mi očevici rekli da mi je rekao 'evo ti sad pa ponovno piši o meni', a navodno me i slikao. Jasno mi je da se radi o nekakvom nesretniku, frustriranoj ljudskoj jedinki. Bio sam zgranut. Srećom, živim blizu pa sam otišao kući dobro se izribati. Sigurno se ne osjećam kao nekakva žrtva. Ljudi su zbog svojeg pisanja doživljavali mnogo gore stvari. Ja bih to prokomentirao rečenicom Ive Gregurevića iz filma Što je muškarac bez brkova: Malo govana, oprat ću se', rekao je Tomić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook