Obavijesti Video Pretražite Navigacija
što se događa?

Kamere opet snimile kako se njemačkoj kancelarki Angeli Merkel nekontrolirano tresu ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka kancelarka Angela Merkel još je jednom snimljena u javnosti kako se vidljivo i nekontrolirano trese. To je ujedno i treći put da je njemačka kancelarka snimljena kako se nekontrolirano trese u manje od mjesec dana.

Merkel je u srijedu u Berlinu dočekala finskog premijera Anttija Rinnea, no tijekom intoniranja himni njemačka kancelarka počela se nekontrolirano tresti. To je već treći put u manje od mjesec dana da su kamere snimile Merkel u takvu stanju, a nakon prethodna dva puta Merkel je javnosti bila poručila kako je sigurna da će ta reakcija proći kako se i pojavila te da nema što prijaviti osim da se osjeća dobro.

Pročitajte i ovo Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 3 Drugi put u deset dana Zdravstveni problemi? Angela Merkel opet se nekontrolirano tresla na sastanku s njemačkim predsjednikom

Pročitajte i ovo Angela Merkel na dočeku ukrajinskog predsjednika u Berlinu (Foto: Dnevnik.hr) upitno zdravlje? Što se događa s Angelom Merkel? Na dočeku ukrajinskog predsjednika nekontrolirano se tresla

Prethodni slučaj zabilježen je na ceremoniji u službenoj rezidenciji predsjednika Frank-Waltera Steinmeiera 27. lipnja, za vrijeme primanja ministrice pravosuđa Christine Lambrecht. Kancelarka se tresla otprilike dvije minute, a za to vrijeme držala je ruke prekrižene.

Samo tjedan prije moglo se vidjeti kako se Merkel trese dok je stajala uz novog ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskija na događaju u Berlinu. Poslije je objasnila da je to posljedica toga što nije pila dovoljno vode za vrijeme stajanja na vrućini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene