Njemačka kancelarka Angela Merkel ponovno je viđena kako se nekontrolirano trese. Lokalni mediji javljaju kako raste zabrinutost zbog njezina zdravlja.

Galerija


Njemačja kancelarka Angela Merkel snimljena je za vrijeme susreta s njemačkim predsjednikom Frank-Walterom Steinmeierom.

Vezani članci Merkel u Auschwitzu (Foto: AFP) Merkel u Auschwitzu: "Sjećanje na nacističke zločine neodvojivo je od njemačkog identiteta" Slika nije dostupna POZLILO MERKELICI 'Nije se onesvijestila nego se stolac raspao'

Na snimci se vidi njezina borba s nekontroliranim podrhtavanjem tijela.

S obzirom na to da se radi o drugom takvom slučaju u posljednja dva tjedna, pojavila se bojazan zbog zdravstvenog stanja kancelarke Merkel. Njezin glasnogovornik izjavio je da je ona dobro.

Podsjetimo, pitanje zdravstvenog stanja njemačke kancelarke Angele Merkel otvorilo se nakon što su kamere snimile da se tresla tijekom dočeka ukrajinskog predsjednika u Berlinu 18. lipnja.

Novinari su je kasnije pitali ima li razloga za brigu. "Od tada sam popila najmanje tri čaše vode, što mi je očito trebalo i sada sam jako dobro", rekla je tada Merkel.