Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi put u deset dana

Zdravstveni problemi? Angela Merkel opet se nekontrolirano tresla na sastanku s njemačkim predsjednikom

Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 3
Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 3 Afp
Aktualno Galerija Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 4 Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 5 Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 5 Foto: Afp Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 3 Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 2 Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp +0 Angela Merkel na sastanku s njemačkim predsjednikom (Foto: AFP) - 1 Galerija 1/5 >>
Njemačka kancelarka Angela Merkel ponovno je viđena kako se nekontrolirano trese. Lokalni mediji javljaju kako raste zabrinutost zbog njezina zdravlja.

Njemačja kancelarka Angela Merkel snimljena je za vrijeme susreta s njemačkim predsjednikom Frank-Walterom Steinmeierom.

Pročitajte i ovo Olaf Scholz STRES BEZ PRESEDANA Naslijedio je Mutti i preživio galopirajuću ekonomsku krizu, rat i nezadovoljne partnere: "Još se pokušava snaći, ali nema njezino iskustvo" Angela Merkel O UKRAJINI Angela Merkel u prvom intervjuu nakon odlaska s vlasti: "Naravno da sam se pitala što smo krivo učinili"

Na snimci se vidi njezina borba s nekontroliranim podrhtavanjem tijela.

S obzirom na to da se radi o drugom takvom slučaju u posljednja dva tjedna, pojavila se bojazan zbog zdravstvenog stanja kancelarke Merkel. Njezin glasnogovornik izjavio je da je ona dobro.

Podsjetimo, pitanje zdravstvenog stanja njemačke kancelarke Angele Merkel otvorilo se nakon što su kamere snimile da se tresla tijekom dočeka ukrajinskog predsjednika u Berlinu 18. lipnja.

Novinari su je kasnije pitali ima li razloga za brigu. "Od tada sam popila najmanje tri čaše vode, što mi je očito trebalo i sada sam jako dobro", rekla je tada Merkel.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene