Wanda Palmer i David Palmer
Wanda Palmer i David Palmer Foto: Jackson County WV Sheriff's Department

Amerikanka koja je bila žrtva nasilnog napada probudila se iz dvogodišnje kome i identificirala svojeg brata kao napadača, prenose lokalni mediji.


Wanda Palmer (51) je u lipnju 2020. godne u svom domu u Cottagevilleu u Zapadnoj Virginiji pretučena i ostavljena da umre. Policija ju je pronašla u lokvi krvi, a bila je tako divljački napadnuta da su vlasti mislile da je mrtva.

"Kada smo stigli tamo, mislili smo da je mrtva", rekao je šerif Jackson Ross Mellenger za MetroNews dodavši kako istražitelji nisu imali nikakvih tragova.

"Nije bilo očevidaca, nitko nije živio u kući, nema snimaka nadzornih kamera, nema zapisa mobitela. Nije bilo praktički ničega što bi moglo ići naprijed", dodao je.

Ilustracija Horor u SAD-u: Napadač ubio troje ljudi u restoranu, njega ustrijelio slučajni prolaznik

Međutim, nakon dvije godine Palmer se probudila iz kome, a unatoč oštećenju mozga od napada, mogla je govoriti dovoljno da identificira svog brata Davida Palmera kao navodnog napadača.

David Palmer je nakon toga uhićen i optužen za pokušaj ubojstva i zlonamjerno ranjavanje za koje se vjeruje kako je počinjeno mačetom ili sjekirom.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju