Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzet mu bodež

Američki 'Rambo' u lovu na Bin Ladena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pakistanska policija uhitila je američkog državljanina u pokušaju ilegalnog prelaska u Afganistan, kamo se uputio kako bi u samostalnoj akciji ubio neuhvatljivog vođu terorističke skupine Al-Kaide Osamu bin Ladena, javljaju mediji.

Gary Brooks Faulkner rekao je vlastima da se uputio u afganistansku pokrajinu Nuristan s 'namjerom da odreže glavu Osami bin Ladenu i njegovim pomoćnicima, njih četvorici, koji predstavljaju stalnu prijetnju Americi', piše Dawn, najtiražniji pakistanski dnevnik na engleskom jeziku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NATO-ov obavještajac Bin Laden se krije po kućama u Pakistanu? Slika nije dostupna 'Nije lud' Američki Rambo koji je htio ubiti Bin Ladena završio na psihijatriji

Policija je Faulkneru oduzela bodež, pištolj i naočale za noćno promatranje. Faulkner nije ni na koji način povezan s američkim oružanim snagama, dodala je policija.

Amerikanac je stigao u pakistanski okrug Šitral, smješten 270 kilometara sjeverno od Islamabada, početkom lipnja, a iz hotela je nestao u nedjelju.

Policija ga je otkrila nakon 10-satne potrage. Zatočenik je premješten u Pešavar radi daljnjeg ispitivanja u vezi s pokušajem ilegalnog prijelaza granice. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene