Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uništili skrovište militanata

Američki projektil usmrtio sedam osoba u Pakistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki projektili uništili su rano jutros skrovište militanata na sjeverozapadu Pakistana, ubivši najmanje sedam ljudi, izvijestile su agencije pozivajući se na obavještajne izvore.

Dvojica obavještajnih dužnosnika potvrdili su da su projektili pogodili skrovište u selu Dande Darpa Khel, u nemirnom području sjevernog Waziristana, pri čemu je, uz poginule, još nekoliko osoba i ranjeno. Dužnosnici koji su to potvrdili željeli su ostati anonimni jer nisu ovlašteni razgovarati s medijima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljudske žrtve Troje proruskih prosvjednika ubijeno na istoku Ukrajine Slika nije dostupna Prijetnje Olimpijskim igrama NEMIRNO U RUSIJI U pucnjavi ubijeno troje specijalaca i četiri pobunjenika

Veruje se da je područje u kojem se dogodio napad puno suradnika afganistanskog talibanskog vođe Siraja Haqqania, čija je mreža rasprostranjena u istočnom A Američka vojska u Pakistanu (Foto: Reuters)fganistanu. SAD su do sada pokrenule više takvih napada, uključujući i onaj od 5. kolovoza u kojemu je, prema medijskim izvještajima, ubijen vođa pakistanskih talibana Baitullah Mehsud. Iako Pakistan nije službeno potvrdio njegovu smrt zamjenik vođe pakistanskih talibana Maulvi Faqir Mohammad izjavio je da privremeno preuzima vodstvo nad skupinom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene