Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obama o ruskom lideru:

'Putin nije nikakav šahovski majstor koji bi me nadmudrio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Trenutačno Putin predsjeda kolapsom valute, velikom financijskom krizom i ogromnim smanjenjem gospodarskog rasta', kazao je američki predsjednik.

Američki predsjednik Barack Obama odbacio je optužbe prema kojima je ruski predsjednik Vladimir Putin nadmudrio njega i SAD tijekom ukrajinske krize.

Pročitajte i ovo Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena Vladimir Putin Ukrajina odbacila optužbe Putin u teror umiješao Ukrajinu: "Napadači su bježali prema granici, čekao ih je prolaz"

Vladimir Putin nije nikakav šahovski majstor koji je nadmudrio Zapad i Obamu, a zbog svoje politike i sankcija koje je Rusiji uveo Zapad trenutačno se suočava s velikom financijskom krizom u zemlji zbog događa u Ukrajini, kazao je Obama u intervjuu za CNN emitiranom u nedjelju, a snimljenom u petak prije odlaska na Havaje.

Obama: 'Dogodit će se onda i ondje gdje mi to izaberemo!'

'Trenutačno Putin predsjeda kolapsom valute, velikom financijskom krizom i ogromnim smanjenjem gospodarskog rasta', kazao je američki predsjednik. 'To mi ne nalikuje nekome tko bi nadmudrio mene ili Sjedinjene Države.'

'Sada je suočen s padom vrijednosti rublje, velikom financijskom krizom i velikim ekonomskim rezovima', kazao je američki predsjednik. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene